Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Κοινωνικό Μέρισμα: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων αναλυτικά (Βίντεο)

       Το μεσημέρι της Κυριακής 26/11 τέθηκε σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα, απ' όπου θα υποβάλλονται οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Μέρισμα. Ο διαδικτυακός τόπος www.koinonikomerisma.gr θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 12 Δεκεμβρίου 2017.
       Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια για την εφάπαξ καταβολή του κοινωνικού μερίσματος έτους 2017, τις κατηγορίες των δικαιούχων, τον τρόπο υπολογισμού και το ύψος της παροχής ανά κατηγορία δικαιούχων, τις προϋποθέσεις, τον τρόπο καταβολής καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή του άρθρου 1 του νόμου ν.4501/2017 (Α΄ 178), που αφορά στη διανομή του, επισκεφτείτε τον παρακάτω ιστότοπο www.koinonikomerisma.gr όπου είναι αναρτημένη και η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το Κοινωνικό Μέρισμα 2017.

       Στο παρακάτω βίντεο καταγράφεται αναλυτικά η διαδικασία υποβολής της αίτησης και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε.


Πηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/37976#


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους Το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων κ...